Magányosan

“Magányosan” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Egész nap gondoltam rád, reméltem fogsz valamit, növelve az elszántságom (némileg az irigységem.) A panoráma képek különösen jók, többet mutatnak, vagyis nehéz egyébként visszaadni a látványt. Megérdemelted ezt a különös kis ajándékot hó képében.

 2. Reggel indulásnál elhúzott egy csík a fenéken. Talán vágó csík lehetett. Fene tudja már. Akkor azt gondoltam ő lesz a szerencse halam, de szerintem csak azért kelt fel olyan korán, hogy kinevethessen. Lehet olvasta blogot és tudta, hogy pirkadatkor egy “kretén” lesz látható gumicsizmában, ahogy egy műanyag szivarral viaskodik. 🙂 Egyébként nem hinném, hogy nem voltak halak ezeken a tutkó helyeken. Lehet, hogy csak nem kajáltak valamiért. Legközelebb mártogatni kéne valami finom cájggal. Tavasztól beszédesebb lesz a víz, főleg éjszaka. Emlékszem egyszer éjszaka forrt a víz, annyi harcsa és süllőrablás volt a felszínen, de még egy rávágásunk sem volt. Szóval van ilyen.

 3. Éjjel sajnos nem lehet kajakból. Talán majd változik. Azt pedig már nem gyártják. Használtan lehet. Egyébként meg valamennyire változik, persze nem gyökeresen.

 4. Nem úgy gondoltam. Esti kikötés, majd kőről való vallatás. Az már elmegy. 🙂 Nyáron nappal nagy móka lesz a kajakból való pergetés domira és balinra. Nagyon könnyű pálcával, lehelet vékony zsinórral. Óóó, de várom! Ha beköszönt a tavasz kétnapos túrákat tervezek.

 5. Hello!
  Nagyon hiányzik a természet és a Dráva, jó lenne ha már beköszöntene a tavasz. Teljesen be vagyok már fordulva. Viszont így még nagyobb élmény olvasni a beszámolókat.
  Köszi. 🙂

 6. Azt szárcsát tán a rétisas kajálta épp, te meg gonoszul elzavartad. Ilyenkor a természetben az az illendő, hogy az erősebb felfalja a megszerzett zsákmányt. 😉

  1. Hmmm. Jó kérdés. Én is filóztam rajta utána. Nem láttam pontosan honnan repült fel a sasmadár, de benne volt erősen, hogy én basztam el a lakomáját. 😦 Persze, ha tudom ki sem szállok. Csak már nagyon fájt a ..csám.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s