“Kecskebéka” bejegyzéshez ozzászólás

  1. én is szívesen benyálaznám Zsuzsa szelepét, majd biztatnám, hogy nyugodtan hajoljon mélyre, asszem beáldoznám két pergetés között!!

  2. Balázskám kérlek óvatosan fogalmazz! Próbáljunk megmaradni a népnevelés és a népművelés ösvényén. Nehogy egyszer úgy járj, hogy neked fog egy kardszárnyú delfin beakasztani hátulról, mert az bizony menthetetlenül egy végbélrepedést fog magában hordozni. 🙂

  3. Zsuzsának egyébként olyan kannái voltak, hogy nem is kellett volna alá gumicsónak. Simán elment volna a csaj katamaránnak is. Kár, hogy nem Kati volt, mert akkor Katimarán lehetett volna. Eh-eh.

  4. Leporoltam egy 100 grammos botot, amit harcsára akarok bevetni. Sosem pergettem még bajuszos tengeralattjáróra, de lassan éjszakánként fel fognak jönni a felszínre a kishalak után. Most azon filózok, hogy 035-ös monofilt, vagy 025-ös fonottat válasszak-e. Dráván nagyon sanszos a harcsa, bár már előre összefosom magam az éjszakai rablások hangjától. Előkerültek régi nagy méretű rapalák és Abu wobblerek. Legközelebb már nem viszek hálózsákot mert végig fogom pergetni az éjszakát is. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.
    Megpróbálom tovább redukálni a cuccaim számát, mert legutóbb elvesztem a limlomok között. Ennél már csak egy rosszabb dolog van. A túl kevés cucc. 🙂 Jó lenne meghúzni az arany középvonalat. 🙂
    Egyébként kishallal már fogják Dráván a bajuszosokat.

  5. Zsuzsi kertszomszédunk volt a szőlőhegyen. Sokat találkoztam vele. Nem valami jó csaj, lecsúszik a válláról a permetezőkanna.

  6. “Voltak más képek és írás is”. Persze hogy volt, és üt is…mint mindig, ahogy Atyafitól megszokhattuk. Érdeklődéssel olvastam az egészet, hűen tükrözi a lelkesedést!

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s