Az öreg

“Az öreg” bejegyzéshez ozzászólás

 1. jól megtermett vizilovat sikerült kézbevenni a kis patakon!!!

  Ezért (is) érdemes folyamatosan kommandozni!!!

  És megint a pici Bug!!!

  Grat!

 2. Köszi. A bugok csodára képesek. Főleg a tuningoltak. :-O Épp most beszéltem Gyurival…

  Ezt a placcot meg fogom dobálni, mihelyt lejjebb megy a Dráva. Kajak használata kötelező! 🙂

 3. Jajj,gratula!!!!Köszönjük!
  Élménydús volt a szakasz 🙂 !
  De a végét nem értem…akárhogyan is próbálom megfejteni.
  Mi lett a buggal?

 4. Az a legszebb az egészben, hogy most kitárulkozott a világ előttem. Régen ott basztam magam a szánalmas és siralmas Pécsi tavon és azon sopánkodtam, hogy nincsenek jó helyek és most ott tartok, hogy fillérekért ezerszer szebb helyeken és ezerszer mozgalmasabb kalandokat zsebelek be nap, mint nap. Példának okáért ott a Pécsi-víz pécsi szakasza. Ezentúl mindig ott lesz az autóban a peca, mert akár meló előtt és után is ki tudok menni egy kis mókára. Akár hetente 7X.
  Rengeteg jó víz van körülöttünk és a baranyai kisvizek is hangulatosak és igenis van bennük hal. Szóval most ott tartok, hogy a bőségtől már választani sem tudok, hogy hova induljak. És ami még nagyon jó, hogy magam próbáltam ki őket. Persze tudom, manapság mindenki pénz, illetve időhiánnyal küzd, de nincs jobb érzés, mint magunk menni egy olyan vízre, amiben minden benne van. A totális vereség és a pazar fogás esélye. A lényeg, hogy nem szabad másoknak hinni, az a biztos, amit az ember maga tapasztal meg.

   1. És annyit még hozzátennék, hogy a patak-pecában nem mindig a halfogás az élmény, hanem a
    – a hely felfedezése
    – az “én járok itt először” élmény
    – a rengeteg burnya a patak parton
    – és hogy közben az ember agya folyamatosan jár, sokszor egyszerűen csak a tapasztalatai alapján próbálja megérteni a természet működését, nah ezért olyan kalandos történet

    tegnapi video…patak, madarak, Eldorádó

 5. Ma bejelentettem a dögöket a magyarhertelendi jegyzőnek, aki sajnálkozását fejezte ki és rögtön kiküldte a MEZŐŐRT. Erre a helyszínről felhív engem a mezőőr és megkérdezi, hogy hogyan a faszba vegye ő ki onnan a zsákokat. Mondom neki ehhez nekem mi közöm van????? És különben is a vadászok oda dobják be a lenyúzott disznóbőröket és most mi a lófaszt csináljon ő ott…. Hát nem tudom gyerekek, de ebben az országban valami nagyon csúnyán el van baszva. Majd legközelebb megkérdezem egy ripityomra törött politraumatizált betegtől, hogy bazdmeg most én miért vizsgáljalak meg?? Szánalmas, ami itt megy. Senki sem azt csinálja ami a dolga, de okoskodás van. Na meg nagy pofa. És akkor ezek után nehogy már elvárják bárkitől is, hogy kiváltja a faszom szánalmas csicska engedélyt arra a dögkútra.

 6. Amikor az elsö sort olvastam tudtam,hogy valami nagy botrány lett a dologból…ahogy irtad,szánalmas.
  A jegyzönek legalább tudnia kellene,hogy ez környezetszennyezés vagy mi a szösz és ilyenkor mi a teendöje a továbbiakban.
  Sajnos sokszor úgy van ez,ha szólsz valahol valamelyik hivatalban akkor még téged rángatnak meg.
  Persze én bíztatnék mindenkit arra,hogy csak szóljon mindenért ami nem normális,hátha egyszer rend lesz…

 7. Szia!
  Elősször hagy gratuláljak az írásokhoz. Nagyon tetszett az összes a Baranyai kisvizekről.
  Én is az idén tervezem, hogy amit tudok bejárok. Ebben szeretnék kérni egy kis segítséget. Tudnál küldeni valami térképet (digitális), amin szerepelnek ezek a patakok. Mert voltam a Pécsi horgász egyesületnél, és amit adtak nem igazán jók.
  Ha tudnál ebben segíteni, annak nagyon örülnék.

  Köszönettel:
  Szabó Balázs

  1. aki a PHE segítségéből él meg a “horgászpiacon” az sikeres nem lehet (lesz). ezek a vizek eddig nem nagyon voltak rajta a fishipedia nagy atlaszán, és ez így jól is van. javaslom, hogy járd végig a rögös utat (persze a blogjaink írásait használva), fedezd fel gúgülmepszel meg sok-sok utánajárással ezeket az eldugott kis bugyrokat. ki tudja, lehet különbet találsz mint mi!

   1. Pontosan! Ennek az a lényege, hogy magad keresed meg a jó helyeket. Otthon tervezgetsz, majd kimész terepre…. Baromi izgalmas így horgászni. Sokkal-sokkal izgalmasabb, mint amikor elvisznek egy tuti helyre, ahol nyüzsögnek a halak.

  2. Szia Balázs!
   Köszi!
   Balfék banda az! A megoldás a Google Earth és a Google Map. Baromi izgalmas ezeket nézegetve elindulni pecázni. Én nagyon élveztem.
   Ha nehézséged lenne, akkor keress meg és elmondom pontosan, hogy hova menj horgászni. Ha bárhol halat fognál azt sehol ne reklámozd és ne tedd közzé, hogy pontosan merre jártál.
   Üdv
   gaborkaracsony@hotmail.com

   1. A fogásokkal ritkán kérkedem. Főleg ha (köztünk szólván), a természet szépségéért szoktam cserkelő horgászatokra járni. 🙂

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s