“Balokány” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Rokkant-peca.

  A Balokány jó hely…volt…
  Hal meg ezek szerint ott is van. 🙂

 2. Pénteken lementünk bringával a Balokányt megskubizni. Igazából nem tudtam rájönni, hogy a kivitelezés leállt, vagy ez most így kész???
  A Pepita oda jutott, amilyen sorsra már nyitáskor jutnia kellett…az enyészeté lesz. A Balokány nyugati részén valami szükséglakásokat alakítottak ki, rengeteg kutyát láttam a placcon.
  Az egészben benne van még most is a lehetőség, hogy Pécs egyik leghangulatos helye lehessen, akár csónakázó tóként is. Egy gyalogos rendőrjárőr elég lenne hozzá…
  …Mondjuk amin már nehéz lesz változtatni, az az eklektika, amit ebbe a pár négyzetkilóméterbe sűrítettek. Legjobban az tetszik, hogy találtak a Kodály Központnak egy emészthető logója, de az épület homlokzatán egy, a szocializmus “mintaéveit” idéző felirat tátong…finoman szólva nem tetszik.

  Én a halat nem láttam bele a tóba, ezért külön gratula a domihoz (bár ez már nekem is nehezen hihető) 🙂

  1. Legközelebb óvatosan nézz be a színpad alá, a csövek közé. Méteres árnyékokat fogsz látni. Hatalmas amúrok lehetnek.

  1. Magasnyomású krómozott látványszar. Gondolom külön elektromos motor porlasztja a vizet a sztratoszférába. :-O Régen egy kis mohás forrás csordogált a tóba. Na az nagyon tetszett. Érdekes, hogy ez az ejakuláló, lelketlen szar sokaknak tetszik. Gagyi. De tapsoljunk neki, hogy egyáltalán van valami. Siralmas.

 3. Voltam tegnap délután a Balokányban meló után. Két csórikám lógatott benne. Dominak látszó lényt láttam benne egyet, meg naphalat, meg két törpefelhőt. Vajon honnan jutnak bele ezek az állatok?

 4. Ez szerintem mindenhol igy van,ahol én tanultam úszni,az kb. úgy néz ki mint az itt feltett videokon làtható strand.
  Nàlunk 3-4 fürdöt bezàrtak,-köztük gyönyörü belvàrosi épületek is vannak amelyekért fàj az ember szive-1 et pedig építettek…..
  A vilàg megvàltozott,màsok az igények,ez rendben van,de ha nem kell a strand akkor meg kell szüntetni,-eltakarítani mindent és kész.
  Siralmas làtvàny ez a romhalmaz mindenhol,és persze tudjuk a vàlaszt:nincs pénz….

 5. Amióta önkormányzati dolgozó vagyok azóta tudom, hogy mindenre van pénz, amire akarják! Ennyire egyszerű ez egy 8000-es, nyáron az idegenforgalom miatt 15000-es településen. Szerintem nagyban is ugyanígy megy!

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s