Tengerszem

“Tengerszem” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Valamikor itt fürdőélet volt, jókat lehetett ugrálni magasról, csak lezárták, én is teljesen elfelejtettem, pedig voltunk néhányszor még kilencvenes években. Gyönyörű! Hol lehet napijegyet venni?
  Nagy felfedezés. Egy illegális kajakozás engem is izgatna itt, ha nem akarsz egyedül.

 2. Hát szerintem nehéz egy olyan tóra napijegyet venni, ahová bemenni tilos, omlásveszély van és horgászni is tilos. :-O :-O :-O Majd finoman felhívom az önkormányzatot és próbálok tapogatózni. Ami furcsa, hogy sehol sem láttam lábnyomokat. Ősszel itt szenzációs fények lesznek. Vöröses-barna, sárga, égszínkék és smaragdzöld.

 3. Ha pedig itt már több mint 20 éve bányászat folyik, akkor nehéz elképzelni, hogy a vadkacsák légi úton ne hoztak volna pár ikrát, amiből azóta szép kis szaporulat nőtte ki magát.

  1. A búvár képek nagyon ott vannak! Található egy-két műcsali-marasztaló hely a tóban. Bocsánat a tudatlanságomért, de azok a halak, melyeknek fekete csík húzódik az oldalán, mely faj képviselői? Már várom, hogy mit fogsz benne.

 4. Ha megnézitek a bejegyzés első képét, akkor jól látszik, hogy gépekkel minden útra oda toltak egy kupac követ., hogy így tartsák távol az embereket. Nekem egy olyan kupac jutott, amit nem lehetett megkerülni, át kellett másznom rajta. Miközben trappoltam egy rakás törmelék lecsúszott róla. Én voltam az első ember, aki nyomot hagyott maga után.

 5. Ez egy félig-meddig működő bánya, a tulaj nem nagyon szereti, ha mászkálnak benne (részben érthető is). Amúgy ha minden igaz, Bükkösdkő Kft a nevük, a polgimester sokat nem fog tudni tenni. Pár éve volt kutya magában, néha őrrel, most ahogy a beszámolót nézem, megint nem nagyon vannak helyben, szóval rejtekadó ruházatban elképzelhető egy jó cserkelés. Menekülésileg a kajak az elég necces. Én korábban még pisztrángtelepítést is vízionáltam ide…

 6. Vajh visszament-e helyre később a vadon kajakos vándora?
  Imádom a bányatavakat. De csak ha már kész vannak. Születésük előtt inkább az abortuszra szavaznék. Eh, inkább gumisapka.

 7. Most jutott el hozzám a bejegyzés. Történt valami változás azóta ezen a vízen? Gondolok itt arra, hogy továbbra is illegálisnak számít az idevaló behatolás, esetleg horgász tapasztalatok vannak-e a bejegyzés megszületés óta? Köszi! András

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s