Huszárok

“Huszárok” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szerintem sokan örülnének a terítéknek és az élménynek. Az emelkedő víz a nagyobb probléma, persze a magas se jó. Azért te mégiscsak ott voltál….

 2. A nagyon tiszta vizet sem szeretem, meg a nagyon zavarosat sem. Az enyhén opálos lenne az ideális, de az élet nem habostorta. A nagy balinok basszák a csőrömet. Rengeteg van belőlük, de nagyon kitanultak. Egy olyan hajnalba kéne beletenyerelni, amikor csordában összeállva rontanak a snecikre. Akkor gyogyósok és mindenre rávágnak. Az érdeklődés egyébként meg van bennünk punnyadt napok alkalmával is. Ha melléjük ejtek egy bágot rögtön ráfordulnak, de a szemrevételezés után lefordulnak róla. Ha egy kicsit pöccintek rajta fejvesztve menekülnek. Általában akkor tudom őket megtréfálni, ha látom, hogy jönnek és az orruk elé dobok, úgy, hogy rögtön megtépem a csalit nagyon gyorsan. De ez is ritka. A nagy balin nem hülyegyerek. Tulajdonképpen a kedvenc halam. Horgászata nem egyszerű, mert a balin kiszámolhatóan kiszámíthatatlan.:-D

 3. Gyuri, árulj már el egy dolgot! A horvátok kövezéseire átmehetek, úgy hogy nem kötök ki? Csak hajóból megdobálom a visszaforgókat és ennyi. Szólnak érte?
  Tagnap magyar kövön horvátok táboroztak sátorral. Engem nem zavar. De ha én kikötök náluk seggbe …nak. Szóval legális átevezni hozzájuk kikötés nélkül? Minden papírom rendben.

  1. ez gyakorlatilag ugyanaz a test lehet, amit annak idején a GS rendelt egy nagy tételben 4 színben kínából. Aztán most egy másik márkanév alatt már magasabb áron kínálják, hála az olyan megszállottaknak mint mi, akik teleraktuk vele a netet, hogy már milyen király és csak 390,-, bezzeg a legolcsóbb tiny is 1490,-

   Szóval most valaki jól megfelezte a tiny és a bug közötti árszintet, és azon árulja. Nekem a 4 számjegy már a bűvös határ domi csalira, tekintve, hogy jönnek saját fejlesztésűre is…

 4. Szerintem a horvát hivatalos szervek sokszor kevésbé kekecek mint a magyarok, náluk kevesebb a betartandó. Persze egyenruhásoknál sohase tudni….. Ez a túrás tapasztalat. Az emberek más kérdés itt is ott is vannak jó-fejek és parasztok is. Rosszakat is hall az ember. A tapasztalat… Riba nyema. És el van intézve. Általában.

 5. Elérhetöségem: fhorvath@balatonalmadi.hu. A bbhsz.hu mellett szoktam írni a pecavilag.hu-nak is. Van olyan írás, ami mindkét oldalon olvasható, de van olyan ami csak egyiken, vagy másikon. Kérdezz nyugodtan, bár folyóvízen nem vagyok túl tapasztalt.

 6. Mivel a határ nem a folyó közepe, a horgász célú engedély az egész mederre érvényes. Ha betartod az egyéb szabályokat (kikötés, fürdés stb.) elvileg nem szólhatnak. Magyar oldalon sem minden kövezés magyar, ahol tudnak át is járnak azokra a helyekre. Van olyan kő ahol az elején még ott a tábla, ha minden igaz. Amit írtam, azért írtam mert ettől még szívathatnak itt is, ott is, ha a rosszindulat működik.

 7. Értem, köszi. A horvátok egyébként Szabolcs felett voltak az első kövön. Az vastagon magyar placc. Vedelték a pálinkát. :-O Legközelebb jön egy magyar rendőrmotorcsónak rákérdezek erre pontosan. Bár szerintem ott csóróság van. Nem igazán futnak már ki.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s