Köd előttem, köd utánam

“Köd előttem, köd utánam” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ászpiusz, ászpiusz…tényleg szép példány, egészséges akadással…a film harmada környékén az evezéstechnikai bemutató kiváló kezdő – minden hideg vizet a kajakba beevező – kajakos számára! Jó videó! húúúúú, húúúúú de hátborzongatóan visszaadja a dermedő lábujjvégek érzését 🙂 mennék már nagyon…áááááá…hiszti

 2. Ezt is jó volt olvasni, mint ahogy az összes többit is. A díj pedig szerintem is nálad van a legjobb helyen. Gratulálok hozzá.

 3. Gratuálok a díjhoz is, de a videjó, hatalmas hangulat!!! A teatöltésen tök jót nevettem, de az egész baromi jó!

 4. Hmmm, úgy látszik mindenki előbb tudta meg, mint én. Qrva meló!
  Most csak ennyi jut az eszembe: Köszönöm! 🙂

 5. Egyszer megnéztem, aztán még egyszer, és megint…. Vad Magyarország! Ez jutott eszembe mikor láttam a homokzátonyokat, a folyó sokszínűségét. Megmutattam a fiamnak, s mondtam neki nézd ezt a bácsit, apa ezért vett kajakot….

 6. Lemaradva (igyekszem ritkítani a neten lógást), de nagyon lelkesen most gratulálok! Mind a filmhez, mind az íráshoz (képekkel) s mind a díjhoz! A teacsorgatás után, mintha egy pár rétisas vernyákolna, mert betörtél a birodalmukba. Ezt a hangot többnyire a revírben, a fészekhez közel adják, és hát némelyiknél már kezdődik a nászidőszak, fészek tatarozás. Ilyenkor kicsit érzékenyek a zavarásra. Utána pedig dolmányos varjú szólt tutira. A bagó biztos aludt. A balin télleg qrva szép!

 7. Köszönöm! Talán egyszer sikerül videót csinálnom a griffekről. Félelmetesek. Vasmacskák lógnak a hasuk alatt.

 8. Szevasz ATYAFI! Csacsa vagyok Szombathelyről, olyan “betegségben szenvedek, ill. szenvedünk” szük baráti társaságunkban, melyről eme bejegyzésed utolsó soraiban irtál. Mi ugyanigy jártunk tizen éve, mikor “belekóstolhattunk” ebbe a CSODAVILÁGBA, mint TE! A DRÁVA és az ORMÁNSÁG FÜGGŐSÉGET OKOZ!!!! Nagggyon jóóók az irásaid, gyönyörüek a képek … csak GRATULÁLNI TUDOK, egy kicsit ujra a DRÁVÁN lehetek, mikor olvasom! A mi kis csapatunk, ahogy írtam tizen éve keveredett a DRÁVÁRA, konkrétan RÉVFALUBA és azóta ottragadtuunk!! Remélem egy BARÁTI találkozótól nem zárkózol el….! Üdvözlettel: Csacsa

  1. Köszi!
   Révfalu még vissza van!
   Csak az aggaszt hogy nem találok arra olyan helyet, ahol kényelmesen vízre dobnám a gépet. Legalábbis műholdképen nem igazán látok vízhez vezető utat.
   ÜDV!
   gaborkaracsony@hotmail.com

 9. Szevasz Atyafi! Révfalu és Kereszttúrt összekötő töltésen, (ami egyébként aszfaltos) , ha Sztára felől mész, elhagyva Révfalut található az ugynevezett Zokogai rész , mi is itt rakjuk vizre a csónakot( a VIZ 5-6m-re megközelithető, szgk.-val is)! Ezt a részt úgy találod meg, ha elhagytad Révfalut a töltésen Kereszttur fele, az első magasságkorlátozónál lemész balra a rétre, az ut oda vezet. Voltunk lent már esős időben is, de mindig járható ez az út!! A kollegák innen csorogtak Sztáráig, most Október elején ( ez kb. 8-10km), nagyon jó pálya, de melyik nem!!! Sztárán a templomnál tudsz felmenni a töltésre! Egyébként a képeid nézve TE a Korcsinán is ki tudnál jutni a DRÁVÁRA, ami Révfalu alatt folyik, ez egy patak ami a falunál keresztezi a töltést, de a Zokoga jobb!! Szeva!!! Nekünk “már csak kb. 150-et kell aludnunk”…..

 10. Egy kis pontositás, ha lefordultál a rétre lemész az erdősávig ott szintén balra mész, onnan kb. 200-300m és jobbra le a DRÁVÁRA! Ezt a kikötőt egyébként annó a határőrők használták és csinálták! Jó utat….

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s