Rapture II

“Rapture II” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Na végre!
  Már azt hittem nem is lesz második rész!

  Az a ryoko nagyon hasonlít az egyik balinos kedvencemre, csak egy csöppet kevesebb az ára jó Magyar forintban!
  Lehet érdemes lenne megpróbálnom!

  A füstölt hal biztos nagyon fasza lehet 20 km evezés után egy drávai homokpadon!

  Milyen füstölőt vettél Atya? Van linked? Megnézném magamnak!

  A Balaton meg! Egyik hajnalban megőrülnek a balinok, a másikon meg szarnak az összes létező csalimra, gondolom van ez így a Dráván is. De azért gyere nyugodtan, kell egy kis változatosság néha.

 2. Meg még annyit, hogy a hatszögletű madzagot nem te ajánlod először pergetésre, úgyhogy biztos fasza lehet!

 3. Egyébként a Drávának kezd erősen kanális jellege lenni. Egyre kisebb a víz és a folyó már szinte bevési magát a talajba. A horvátok meg ugye kezelik a zsilipeket. Szép történet ez megen.

  1. Itt is ugyanaz a helyzet, a szlovákoknál vannak a zsilipek, mi megcsináltuk a magunkét ( Dunakiliti) aztán nem üzemeltük be, mert Magyarországnak nincs szüksége szabályozott Dunára ( mondta Illés Zoli, ha jól tudom környezetvédelmi államtitkár vagy mi)! HÁ,HÁ,HÁ a Duna a fekete tengerig tele van zsilipekkel csak nekünk nincs egy se….

   1. Én most olyan híreket hallok a vízügyesektől, hogy lehet, hogy felszedik az összes kövezést a Dráváról. :-O Állítólag egyet már kikapartak. Bakker, most lehet, hogy szétb… azt, amire egykoron milliárdokat költöttek. Persze akkor rengeteg jó hely ugrik.

     1. Május elsején futottam össze a kikötőben egy fejessel. Azt mondta tervbe van véve. Csak nem akkora barmok, hogy ezt meglépjék. Bár, ha mondjuk arra adna pénzt az EU, hogy patkoljuk meg a víz felszínét, akkor tuti megpróbálnák. Nincs józan ész, nincs logika, nincs megfontolás, vagy éppen mérlegelés. Csak az eszetlen, mindent elsöprő fejetlenség megy.

    1. Ha arra is lehet pályázni az EU-nál, hogy patakok mentén kompletten kivágják a növényzetet (fákat, bokrokat), a medret egyenletesre kikotorják, az egészet lerakják speciális hálóval, és kikavicsozzák, nem kímélve az élővilágot, miközben a zsilipet elzárják, hogy a patakba ne is jusson víz, akkor a drávai kövezések eltünteteésére miért ne lehetne pályázni.

 4. Szia Gábor.
  Megállapítom ,hogy mailátpusztai bevetésed sikeres volt .
  Tegnap azaz pénteken voltunk lent , rengeteg az ivadék , a bogár , lárva.
  Kínunkban feedereztünk , pár apró hallal megúsztuk.
  Pergetve 00, nem kell nekik semmi.
  Volt nálam kuttyogató véletlenül, de harcsás bot nem.
  Unalmamban rákezdtem a muzsikára.
  Révfalunál harcsa nyanús képek jelentek meg a fishmark 480 képernyőjén. Izgalmas lesz ez…………
  Üdv: T

 5. A reklámozás gyöngyszeme! Majd jól bedőlök és veszek ilyen Rapturékat. Sajna zsinórt mást vettem. 😦

 6. Hahó!
  Tátogatok már egy ideje itten…..olvasva a régi bejegyzéseket (is)!
  Zsinórral kapcs: a YoZu. zsinór már beszerezhetetlen, a Spider mono sem elérhető valamilyen okból kifolyólag. Ez a Trab.zsinór nem valami pirosas árnyalatú? Gondolom akkor kell eléje fluorocarbon előke….hogy a izé…hát tudod!

  Én még csak most szerelkezem UL.cucokkal…már a SORÖNt megvettem, meg hozzá egy cormoran Black Star DS. 3-28g. 2,1m. rudit. Mellcsízmát, pár Rebell bogarat, (Rappala az horror áron van-röhely), még meglesem a lengyel csodákat is. Csak az a fránya mono zsinór..az nehéz ügy.

  Pápá!

  1. Biztos ezt is vize válogatja, de én a Rebellekkel csúnyán beégtem. Volt, ami bevált balinra, de domit és jászt csak elvétve fogtam velük. Úgy vagyok velük, mint a Tiny-val. Sehogy. 🙂

 7. Mi változott a Capture néven futó cuccokhoz képest? Netán már van valami minőségellenőrzés?
  A Capture-ökön max. a horog volt dicsérhető… imádom, amikor sötétben kibotorkálok süllőzni, a wobbler meg kiugrál a vízből…

  1. Helló! Van különbség, bár a régiek is jók voltak, csak néhánnyal kellett gépészkedni egy keveset, amire egyenesen úsztak. A vontatószemet kell jobbra, vagy balra hajtani, hogy egyenesen ússzon!
   Viszont ezek az újak sztem szenzációsak! Én egy éve ezekkel vadászom és vannak oan fogósak, mint egy YO-ZURI wobi, sőőőt, csak mondjuk 3ad árban. Nem mindegy, mert ugye a folyó szereti a szines műanyagokat… 🙂

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s