Rapture

“Rapture” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Malyom!
  Örülök, hogy visszatértek a csalyok az Ormánságba!
  Hétvégére nekem is lyut egy kis peca végre!

  1. Nem, de már hallottam. Egész nap ezen rötyögök. 🙂
   Imádom a hüllőket. Istenem mit nem adnék érte, ha egyszer egy krokesszel összehozna a sors! Van rá esélyem! 🙂 Talán valamikor összefutok vele. Bár addigra már biztos kilövi a sok tirpák baromarc.
   Azért jó néha látni, hogy technikai segédeszközök nélkül mekkora oltári lúzerek vagyunk. Kisfiam mondtam, hogy ne nyúlj a krokodil bácsi szájába! Hát most hol fogjuk visszavarratni a karod? 🙂 A krokodil pedig nem ítélkezik és nem kegyetlenkedik. Önmagát adja. Érzelmek nélkül teszi a dolgát. Több millió éve ugyanúgy. Riszpekt az összes krokodilusnak!

 2. Most hallgatom a híradót. Már fosatják a népet keményen. Annyira szánalmas ez az egész, hogy már nevetni sem lehet rajta. Áh, kérem szépen….

  1. Szerintem csak egy kajakos horgász támadta meg őket. Tudod te, ezek milyen agresszívak? Acélkampókat akaszgatnak a halakba! Van, ahol a “rendes” (legyes)horgászok már fegyverrel védekeznek! :-0

 3. Jó lett ez! Jobb ez mint az irodalomkodás meg a népnevelgetés. Szép női test kell meg paprikás krumpli:D

 4. Ha nem baj közzéteszek egy kis offot: ha valaki szeretne elmenni ősszel kovácsszénájára pergetőversenyre, és még nincs párja, és szívesen horgászna egy ilyen balfékkel, mint én, az nagyon jó lenne. Ugyanis két éve le akarok jutni, de sosem sikerült párt találnom:(

  1. már ne is haragudj, de ha ilyeneket írsz magadról, ki menne el veled horgászversenyezni?

   a népnevelgetés a mai korban igen nemes feladat. nem lebeszélném Atyafit az irodalomkodásról -ahogy te írod- hanem támogatnám! (lehetelmenneveledhorgászversenyezni)remélem TE is találtál számodra újat, jót, kedvedrevalót, tetszetőset írásai,citációi között. emellett még ott vannak a pikkelyes jószágok! mosolygós ülepek! paprikás krumplik!

   az irodalom(alul)műveltségi szintünkön mérhető javulást ért el a blog Írója. statisztikai felmérések készültek.(készülnek, készülni fognak)

   Atya akkor velem jössz ugye horgászversenyezni? 🙂 😀

   JA!!! és a többi kép amit Roziról küldtem ne tedd ki lécci, bár könnyen lecsendesítgettem haragját egy “Bájoló”-val
   🙂
   mindigmegfogadomésmégis

   1. Már nem is haragszom:D A horgászversenyzői felkérést nem célirányosan Atyafinak szántam, gondoltam itt azért megfordulnak mások is akiknek lenne ilyen szándékuk. Most írhatnék válaszul valami kioktató jellegűt, vagy visszatámadósat, de utálom a blogokon való szájtépést. Igazából iróniának szántam ezt a seggmutogatós dolgot, de ha nem így értelmezted teljesen mindegy. Amúgy igen én is szívesen hallgatom meg például a bájolót, ha nem is Fankadeli verzióban. Meg szívesen olvasgatok könyveket, ha mostanában sajnos egyre kevesebbet is. De ettől még tökmindegy. Nem akarok ilyen instant életigazságokat írni, de az igazán komoly ember tud komolytalan lenni, az igazán humoros meg tud önmagán nevetni. Én többek között ezért szeretem atya blogját, meg azért mert életszerű. Nem eszem meg amit elém raknak legyen akár tv, légyen akár irodalom. Ilyen ember is kell. Szép napot! Üdv:Márk.

    1. Nem volt abban kioktatás, max csak egy kis él. Ne szívd mellre! 🙂 Jó, hogy beírtad a versenyt, mert talán lesz valaki, aki szívesen menne. Szóval minden a helyén van. 🙂 Üdv

    2. Kedves Márk!
     Bántó semmiképp nem szerettem volna lenni, sőt! Próbáltam az iróniával átszőtt seggmutogatós vonalat vagy fonalat elkapni. Sajnálom ha nem sikerült!
     (még annyi: ne vedd komolyan! 🙂 )
     de! 🙂

     amit Atya csinál jó, mosolycsaló, kedvcsináló akár komolyan akár komolytalanul!

     egyetértés béke van / részemről állandó ez

     már gyötör a kíváncsiság, hogy miként fog Immanuel Kant beférni a kajakodba Kedves Bátyám !

     várom

     1. Kant nehéz falat. Attól elsüllyedne a hajó. Evolát még ippen elbírja. Nietzsche alatt ropognak a deszkák. 🙂

 5. Sajnos testvéreim a versenyszellemből erősen kinőttem. Volt idő mikor nagyon bennem volt, de mára már nyoma veszett. Szerény véleményen szerint a rohanó és állandóan tettre kész versenyszellem kiheréli a jó dolgokat. A versenyszellem által elveszítik ezek a dolgok a lelküket, szépségüket. Repülni az egyik legvarázslatosabb dolog és mégis sikerült azt is a versenyszellemnek kiherélnie. Nekem az utolsó mentsváram a horgászat. HORGÁSZAT=KÖZEL A TERMÉSZETHEZ=NYUGALOM=PASSZÍV CSELEKVÉS=SZABAD AKARAT=FELOLDÓDÁS ISTEN VILÁGÁBAN. Ezt a varázslatot pedig nem engedem át a verseny kedvéért senkinek és semminek. Biztos jó buli versenyezni és biztos össze is hozza az embereket, sőt még talán gyakorlatot és tapasztalatot is ad. Kétségtelen. Aláírom. De CSAK BULI! Előbbi annál jóval-jóval több.
  üdv!

 6. Ja és jó lesz, ha rágyúrtok a filozófiára, mert az elkövetkezendő bejegyzésemben megmutatom, hogy “milyen mély a nyúl ürege”. :-O

 7. Jómagam is oldódok már jó ideje.Úgy tudom az oldódást gyorsítja egy kis higító….azaz egy kis BULI.
  Na hol és mikor lesz az a pergetőverseny?

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s