A zÖLd

“A zÖLd” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Egy órával ezelőtt azt kérdezte valaki, hogy valóban megéri ezt felrakni, valóban van olyan, aki ezt érti és értékeli?
   Úgy látszik van.
   Szívesen tettem. 🙂

 1. Natessék. Jó írás Gáborkám! Jó “téged” olvasni. Jól és rég ismerlek, ezért szinte mindig meg is értelek…

 2. Xija! Bizonyara az en gyatra felfogasomnak, es csokevenyes agyamnak koszonhetoen, a bejegyzes olvasasakor, tobb alkalommal is elvesztettem azt a bizonyos fonalat. Valamint a zold betuk is elegge szemetkapraztato. Valszeg a telomon nem az igazi.

  1. Igen, valóban szemkápráztató. Mint a zöld maga. Ne csüggedj, a fonalat én is sokszor elvesztem. A kérdés csak az, hogy akarjuk-e felvenni újra. Egyébként meg is hallgathatod. Ott van a bejegyzés végén, Rátóti előadásában. Egy sör ajánlott hozzá. Vagy jófajta bor.
   Üdv
   🙂

   1. Sok bor. Józanul nem sok az értelme. S mivel még reggel van, felettébb és kiábrándítóan józan vagyok.
    “Tudta. Látta. Megértette.” Hehe! Hajrá!
    Szerintem meg a…. áááá, reggel van, megjött a kolléga és kezdődik a meló.

     1. Szava Ászpiusz!
      Mostanában egyre gyakrabban érzem, hogy nincsenek véletlenszerű események. Rendre olyan könyvekbe akadok, amelyek egymással teljesen összefüggnek. Itt van pl. a Sötétség Délben. Ebben a könyvben sikerült megértenem azt, amit Evolánál képtelen voltam felfogni. Érdekesek ezek a párhuzamok. Elgondolkodtatóak. Vajon mi találjuk meg ezeket a könyveket, vagy ők találnak meg minket? Mert Te is tudod, úgy mint én, hogy ezeket az írásokat nagyon magasra rejtették. Érett és “tiltott” gyümölcs mindegyikük. Akkor meg, hogy kerülnek a kezeink közé?
      Hmmm…..

 3. Szeve Atya!

  teljesen mindegy, hogy te találod meg a könyvet, vagy éppen fordítva történik. a lényeg szerintem a találkozás! 🙂 persze azt gondolom, hogy AZT találja meg a jó könyv aki kicsit értve keres! nyakatekert de benne van amit akartam 😀

  történt mostanában, nem keresgéltem,van ugyan egy könyvespolcom… szóval elkezdtem Hrabalt olvasni, nem tudom letenni. régóta ott volt a polcon, de mindig találtam kifogást most ezért nem most azért nem…remek ötlet volt levenni. találtam egyet megint 🙂 vagy ő engem

 4. Remek írások, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet! Mégiscsak vagyunk páran!!! 🙂

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s