Eredményhirdetés

“Eredményhirdetés” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Gratula a nyerteseknek!

  No, és most hogyan tovább? Ugyan én nem vettem részt a kérdőívezésben, mert nem szeretek kérdőíveket kitölteni, de szeretem olvasni a blogod. Mi a konklúziód a közvéleménykutatás után? Tovább a lenini úton, avagy…?

 2. Valami hatalmas csalás történt!!! Úgy beszéltük meg én nyerem a játékot! 😀 ( már el is felejtetted?)
  hogyhogy 70? egy kivételével minden helyen csak 50 válasz (az egy válaszos kérdéseknél) született. persze mindez nem kérdőre vonás, pusztán kíváncsiság részemről,kedvelem ezeket a statisztikákat, illetve annak is nagy az esélye, hogy gyenge elmém nem képes ekkora adattal megbirkózni! 🙂
  akkor a téli bot az enyém 🙂

 3. Na meg van a megoldás.
  Mivel nem fizettem elő a teljes verzióra ezért csak az első 50-ből csinált statisztikát. Tehát az utolsó 20 válaszadó már nem került bele.
  És pont az utolsó 20-ból kerültek ki a nyertesek! 🙂
  Persze ez nem oszt, nem szoroz.

  1. köszi! ezek után, valamint a közjegyző lekolbászolása miatt, erősen kétségbe vonom a sorsolás hiteles lebonyolításának megtörténtét! 😀

 4. Én a magam részéről nem bánom, de inkább a saját filozófiai gondolataidat írd ide némi halfogással, drámai drávai képekkel fűszerezve. Mert akit érdekel, az elolvashatja Nícse, meg Dzsorgdzs Karlin, vagy Pamela Andörszon magvas gondolatait másutt is.
  Ja, és hogy áll az Ős-Dráva projekt? Rég nem írtál róla. Épül már az új “természet”?

 5. Persze, halad a prodzsket. Most építik fel Tésenfán az Eiffel torony kicsinyített mását, Szaporca pedig egy miniatűr és turistacsalogató Big Ben-t fog kapni. Szabolcson 1500 méter hosszan leműgyantázzák a partoldalt és az összes kövezésre internetkávéházat építenek. 2015-re talán elkészül a már várva-várt vezetékhálózat és trolimotorcsónakok fognak közlekedni Barcs és Szabolcs között. Majd troli viszi a prolit. ProliTroli. Most csak ennyit tudok mondani.
  Üdv

 6. Ja és minden folyamkilométerre egy defibrillátor fog jutni. Én nőknek jobban örülnék, de sajnos nincs beleszólásom.

 7. Jól esett ez a meglepetés így hétvégére. Várom már, hogy teszteljem, a kis rebelt. Még nem ismerem a céget, de sokat hallottam róla. A közjegyzőnek legyen egészségére a kolbász.
  Az egér csak nem bokorugrós volt?

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s