Nádas tavon

“Nádas tavon” bejegyzéshez ozzászólás

   1. 8, azaz nyolc STOP
    hajnalban volt kis hártya a víz tetején STOP
    rabolt a balin STOP
    nem tudtam horogra csalni STOP
    megint flexeltek a proletárok STOP
    volt két barom, aki üvöltött is STOP
    legközelebb egy 20 mm-es gépágyúval megyek STOP

 1. Le tudja valaki fordítani a verset angolra, úgy hogy a jelentése ne sérüljön csorbát? Akinek sikerül, az kap tőlem egy komplett horgászfelszerelést és 10 tucat műcsalit ajándékba 🙂
  HÁ HÁ HÁ!

 2. Csak nem megagyfaszoltak megint? Engem is teliba …tak. Ha nem lenne a peca, már nem is tudom hol lennék…
  Kotont kéne húzni a fejünkre! 🙂
  Bocsánat, hogy az andalító gondolatok után ilyen élesen átmentem a realizmusba. 🙂

 3. Szia Atya!
  Ne haragudj, hogy ide írok, de nem tudom az emiled. Azt szeretném csak kérdezni, hogy hozzájárulnál-e ahhoz, hogy a blogod tartalma egy elektronikus horgászmagazinon belül megjelenjék?
  Tisztelettel: András

 4. Kedves Andrásom!
  Azt hiszem nem lehet engem nagyképűséggel vádolni, akkor, ha azt mondom, hogy nem Te vagy az egyetlen olyan személy, aki hasonló kérdéssel keresett meg. Nos, először is tudnom kéne, hogy a magazin “váza”, környezete, felülete, kinézete milyen minőséget képvisel és azt is, hogy remélsz-e belőle valamiféle anyagi hasznot, mert ha igen, akkor ÉN IS. Ezt mindenképpen meg kéne beszélnünk. Bár az az igazság, hogy nem látom értelmét, hogy a bejegyzések máshol is napvilágot lássanak, feltéve, ha megkérsz, hogy írjak valami konkrétat, csak a magazin számára. Ez esetben ismét csak és kizárólag anyagi haszon fejében vállalnám. Ne haragudj, hogy őszinte vagyok, de 40 felé már kivesznek az emberből azok az illúziók, amiket még 18 évesen birtokolt és amúgy is toltam már sokak szekerét, merő baromi idealizmusból.
  A fentebb elmondottak cseppet sem jelentik azt, hogy mindentől elzárkóznék, de ahhoz, hogy valami szülessen, ahhoz először Neked kell egy nagyvonalú lépést megtenned és én aszerint fogom azt viszonozni. Egyébként mi lesz a magazin neve? Hirdetés, reklám lesz benne?
  Köszönöm a megkeresést és hogy megtiszteltél:
  Gábor
  gaborkaracsony@hotmail.com

 5. Aztaaaa…
  Hihetetlenül jó képek, és ez a vers … ( Vajda Jánosnak elolvastam ezután még pár versét, és túlzás nélkül mondhatom, hogy pazarok )
  Elismerésem !!!

  Máté
  largemouth.blog.hu

 6. Köszönöm. Nem véletlenül esett a választásom erre a versre. Egyszerűen varászlatosak benne a szavak. Tökéletes, benne van a minden. És ami még érdekes:
  Bujtor István páratlanul tehetséges színész volt, nagy kár érte, hogy beskatulyázták. Hiába, ő sem tagadhatná le a Latinovits vérvonalat…
  Üdv

 7. Csak most veszem észre sokadik alkalomra, hogy a hatodik és egyben számomra legszebb fotó fejére van állva. Anyira sima a víztükör, hogy majdnem észrevehetetlen.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s