Drávai szociokrimi, avagy Rapture VJ Tail

“Drávai szociokrimi, avagy Rapture VJ Tail” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Az elejét olvasva már azt hittem megvett a Rapture! 🙂 Nekem ez a véjointedtél nem jött be. Zöldbe van egy, horgok nélkül, ha köll, elküldöm az U-96 mellé. Már, ha beleférek a határidőbe, mert most nem úgy néz ki.

 2. Az idei legjobb! Kurvajóképek! Látom a töki még megy azért a Dráván is.
  Ilyen crystalminnow van nékem fekete hátú, de még semmit sem fogtam vele. Igaz a szigetközi kalandig tökivel sem.

 3. Érdekes, nekem az ilyen minnow csalik süllőre váltak be….balinra inkább kis crankek…meg a “gyorsantekerős” csalik, mint a thrill,szivarólom, támolygó..A rácvárosiban volt egy ilyen “Bass ” márkájú duci csali, azzal mindig fogtam csak már betépődött mind a kettő…Bár pont yozurim nincsen. Amúgy nagyon tetszett az iromány. Még ilyet!

 4. A szellemvilág kicsiny drávai kitüremkedésének lehetünk tanúi.
  Vizi Vili amúgy, amennyire a képről látom, mintha Natrix tesselata lenne, de ez persze csak erőszakolt emberi fogalom. De nem hinném, hogy idei, mert az idei dzsenerésön még csak most kezd el “tojódni”, hogy aztán nyár végén kikelve (nem önmagukból) ijesztgessék szerencsétlen túristákat, horgászfeleségeket, művelt, civilizált lakosságot: “Vipera e! Vigyázz! Vidd el a gyereket! Béla, üsd már agyon!”
  Így megy ez.
  Szóval hajrá folyami betyár!

  1. “Nézd csak hogy öltögeti a nyelvét! Nem szeretném, ha azzal megmarna!” 😀

   A bejegyzés atomjó, nulla vagyok hozzád képest… 😦

 5. nagyon szép képek, és itt is beigazolódik, hogy nem csak alkonyatkor lehet szép képeket készíteni tájakról, csupán kontrasztosabbakat. de ezek a felhők odabasznak. nálunk is sok az ilyesfajta büdös vipera 🙂 néha még engedelmesen tűrik is a fotózást.

  1. Köszi! Igazából a kimondott tájfotózás nyáron biztos, hogy kerülendő kb. 11 és 3 óra között, de azért ilyen szép cumulusok ritkán vannak késő délután. Az a kumó ott a képen igazából siklóernyős szemmel csodás. Ott van alatta a 4 m/sec-os emelés. 🙂

 6. Atya! Meghonosítottad a pr. cikk írás (x) legfaszányosabb változatát :-), ámbár utánozni senki sem fog, mert – nem tud!
  Egyszerűen élmény olvasni, jó nézni a képeket, szóval csillagos ötös. Fentebb McFly pedig hülyeségeket irkál…:-)

 7. Titkos vágyam volt, hogy csinálok egy blogot.
  Ezek után az anyagok után nem merek.

 8. Régi álmom, egy szakíró tollával megírni a történetet. Most Jóskáék története megihletett. Elkészítem történeted dunakanyari változatát.
  Nekem egyszer, még Jani bácsi ideje alatt két rendőr segített gilisztát szedni éjjel a Duna-parton. Katasztrófa volt. A másik pecás eset, Ipolyról jöttem haza, elmentek mellettem, egy hatodik érzék azt súgta:vissza fognak jönni. Így is lett. Szirénával érkeztek, nagyon veszélyesnek tűnhettem, azonnal ketten kipattantak a kocsijukból és megkezdték a vallatásomat. Mindent ki kellett pakolni a zsebeimből, de a szíjamon lévő bicsakról megfeledkeztem, de az ő szemüket ez sem kerülte el. Kifele azt is!A svédcsavar akkor került a történetbe, amikor a hátizsákom mélyéről előkerült valamilyen füzet, én pedig lesütött szemmel gyóntam meg, egyetemre készülök, ezért igyekszem mindenhol egy kicsit tanulni. Ekkor a szigorú arcok megenyhültek, talán egy kis zavar is volt rajtuk, Viszontlátára! – mondták, oszt eltűntek. Egy veszélyes horgászt hagyva maguk mögött.

 9. Óriási. De vigyázni kell, mert “kendnél ezerszer kisebb gazembereket felakasztottak már”. 🙂

  nomeg: biztosúr, maga is volt egyetemista…

 10. Na kérem tisztelettel! Ez biza TETT volt a javából. Látszik a bejegyzésen, hogy minden percét élvezted. Még a policájost is. 🙂

 11. Az volt a legjobb. A satu fék és a tolatás. Ej, de szép volt! 🙂
  Fékezz Joci, ott a fűrészhalas geci! :-O

 12. Túljóóó, mint mindig! A Yo-zuri-ról pusztán annyit, nekem sok csukát adtak a Crystal Minnow-k, míg végül el nem orozták mond! Balint sose nem, egyet sem.

 13. Ma dobtam először thokit … 1. meglepetés: nem akart leesni. Messzebb száll, mint a szarráhájpolt thrill. Utána a 2. meglepetés: ez lóf..t nem csinál a vízben … Jó, ok, csámborog kicsit jobbra-balra.
  Utána persze csörlőztem mint a barom a víztetőn, tető alatt tetőtérben stb.
  Egy tini bálint kóstolta csak meg, az látványos volt, de nem akadt …
  Te hogy cibálod ezt? Nagy sodrásban szerényen vagy bárhol teljes gőzzel?
  Grat és kösz!

  1. Én nagyon ritkán húzok sodrással szemben bármit is.
   Általában közepes-gyors tempóban húzom őket, néha kicsit megrángatva, vagy megállítva. Azt tudni kell, hogy nem mindig működik ez a fajta műcsali, ugyanis részletes balin ismeret szükségeltetik hozzá. 🙂
   Jobb, mint a Thrill és élethűbb is. Hiánycikk lett a Thoki… 😦

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s