Árpádsávos Katica

“Árpádsávos Katica” bejegyzéshez ozzászólás

 1. El6i a vízipóktól! A Weppert és Tappert meg csak a boldog gyerekkoromban néztem, amikor még a szocialista szellem nevében szabad volt. Akkor sem tetszett. Bezzeg a Kántor nyomoz! Mondjuk én előítéletes vagyok, de ezt vállalom. 😉

  1. Miről beszélsz? Kántor? Nem tűnt fel, hogy az egy fajtatiszta, NÉMET juhászkutya volt???

   Az a szóbeszéd járja, hogy Kántor felmenői is…
   Az lenne a legjobb, ha a Kántort sem vetítenék többet és ha a rendezőjét bebörtönöznék.

   1. Ó, most hogy mondod! Akkor mi marad? Maigret felügyelő? Avagy Sherlock, ja nem, ő is előítéletes volt. Brian élete? Ja, abban meg cikizik a zsidókat meg a keresztényeket. Súlyos ez az élet, marad a NER?

    1. Hát, ha jobban belegondolok az lenne a legjobb, ha minden betiltásra kerülne. Még a betiltást is betiltanák.

   2. Hát nem egy vakkomondor ez a kutya az biztos :-))))
    És a gazdája is egy echte snájdig Oberscharführer (törzsőrmester). A németeknél még mindíg érzékeny téma ez, mert mindenki nagyszülei valamien szinten résztvevői voltak a történéseknek. Most akkor a masiniszta nagypapát is ítéljük el, mert a vonatot vezetee …. nehéz dolog ez barátaim.
    pl. Ratzinger bíborosról is előkotorták a jugendes múltját, nem lepne meg, ha a NewYork-Budapest-Telaviv tengelynek köze lenne a lemondásához.

  1. Leginkább tilcsák be a nyári csukát meg a téli balint.
   Gyanús vagy te Atyafi. Meg mindenki, aki ide kommentel. Az is aki olvassa. Főleg azok!

   1. Ezzel teljességgel egyetértek!
    De akkor már a téli szalámit is és a nyári konyhát is be kéne tiltani! 🙂

     1. Lehet van benne akkor valami, mert ha megnézem a gyerekkori fényképeimet! Szőke haj kék szemek! Valami nem stimmel akkor nálam! 😛 😀 És még a télifagyit is szeretem! 😀

   1. Pedig én gondoson vigyázok, hogy át ne lépjek a határon. No, de ha átlöknek?!
    A magam részéről el6 minden egyéb kuviktól (gatyás kuvik – gyanús, ugyan miért visel ma valaki bőgatyát?; törpekuvik – természetesen az esélyegyenlőség rájuk is vonatkozik, de a törpeségükkel ellenzéki kisebbséget valósítanak meg és pozítiv diszkriminációt követelnek, ráadásul Napoleon-szindrómában szenvednek; füles kuvik – eleve gyanús, mindig hallgatózik; közönséges kuvik – túl kispolgári, túl provinciális, régimódi polgári-paraszti kúltúrát képvisel, nézz csak a sárga szemeibe; csakis a toleráns, optimista qvikokkal tartok együtt, kik az alternatív kispolgári értékek mellett tették le voksukat, lojalisták (de ha kell, royalisták), kellően opportunisták, kis mértékben műveltek, nem túl szűk látókörüek, tudnak gondolkodni, de kiválóan zombisodnak, ha kell. Szóval a kuvikokat csak tilsák be, de a qvikok kérem ártalmatlanok! A téli fagyi is, bár már asse a régi, a Kádár alatt jobb volt (ha más nem is).

  1. Tehát a legeslegnácibbnak a náci is liberális a nácinak meg a legeslegnácibb a náci?

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s