CunciMókus és a legnagyobb balinjaim…

“CunciMókus és a legnagyobb balinjaim…” bejegyzéshez ozzászólás

    1. Dehogynem, a kezed alig éri keresztül feléig. A 450-ft-os damil meg semmivel sem rosszabb mint a több ezeres. Mind a kettő csak összeköt a hallal, a többi rajtunk múlik.

 1. Elmerengtem az egyik balinos képen bevallom őszintén, és azt vizionáltam, hogy én csörlőzöm ki azt a gyönyörű halat és én aratom le a babérokat, de egy szempillantással később azon kaptam az álomarcú lányt ezt a szőke csinibabát, hogy a vállamon ül és csengő-bongó hangon suttogja fülembe mézédes szavait: takarodj pecázni már!

 2. Atya, hát nem láttad a Bokor Károly Vagyok c. oldalt??? Ha láttad volna, akkor nem írnál ilyen butaságokat.

 3. Én ne láttam volna!!!?? Névtelenül írták, csak úgy mint Te ezt. A névtelenek szarháziak. Talán egy kicsit bevettem akkoriban ennek ellenére, de aztán megvilágosodtam, hogy ha igaz is, amit állítanak, akkor Károlyban egy nagyon ügyes Odüsszeusz veszett el. 🙂
  És azért BK egy név. A névtelen meg szarháziakat takar.
  Üdv

 4. Jó a zene. Igazán magasfokú műveltségre és ízlésre vall. Mármint az alul levő kedves Fenyő Miki dalra gondoltam. Nélküled sosem hallgattam volna meg. Most már veled sem. 😀
  Piha, órjás balinyok, mi az! Én eccer akkora balinról ööö, hallottam, hogy csak na. A Géza mesélte, neki meg egy spori mondta a Fahídiben. Vagy a Kistiszában? Nemlékszem, sok volt a rozéfröccs.
  Cunci Mókusnak olyan ártatlan szemei vannak, az ilyen típus nagyon hűséges. Mindenkihez. Már aki elviszi egy körre a jaktyán vagy a fishinghuntingkayak-ján.
  Olvasás közben időnként zavar támad az erőmben: most horgászblogot olvasok filozofálva, vagy filozófus blogot olvasok horgászat közben. Áh, mindegyis, tiszta nihil minden írás itt, hal, horgok, folyó pantha rhei, kisfaxom… 😉

   1. Nem olvasok MAHOR-t, de ha beküldöl néhány cunci képet, akkor rászánom magamat.
    Bzdmg Atya, te megint paplanyernyőzől sutyiba, csak kajakos horgászatnak álcázod, oszt viszel itt főfele, de már kezdek félni. Termik, turbulencia, áramlat, örvény, cunci, napkitörés…
    És egy kis zenei ellenpont:
    http://youtu.be/FFNF2JdtPkU és tsai: http://youtu.be/CbfL_cKY_Kw

    1. Ismerem. Jó zene. Sajnos megelőzte a korát. Bár, ha nem így történt volna, akkor meg divattá nőtte volna ki magát. Jó ez így. Legalább nem lett cunci.
     Szerintem semmilyen területen nem kell szégyenkeznünk.

   2. NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!NAGYSZINPAD!

    Még akkor is, ha “belenyúltál”, ha “szerencséd volt”, és ha “véletlen volt.

 5. Mekkora ordas nagy balinok! Hát hazudni nem tudok ekkorákat!
  Atya misztikus, halakra gyakorolt ereje nem csak arra a helyre korlátozódik ahol épp horgászik. Tegnap 6-tól 2-ig néztem az úszót a nádban és semmi. Felhív telefonon, erre jön egy mintaszerű pontykapás. Ezúton is köszönöm MESTER, hogy lesz a hétvégén hallé. 🙂

  Felizgatott ez a LovecRapy cucc. Általában magam öntöm és faragom a csalikat, de ezt most nem hagyom ki. Beszerzek párat az tuti. Ahogy nézem elég barátságos áraik vannak.

  1. Szívesen. Szólj, ha pecázni mész és azon a napon megcsörgetlek 15 percenként. 🙂 Egy hívásért egy ezrest kérek.
   Lehet ám, hogy CunciMókus igéző kék szemei törtek utat a folyón. Jön velem legközelebb is!

    1. Árja csaj. Fel kéne jelenteni azt a gyártót, aki ezt piacra dobta. Így lesz gyermekeinkből náci és kirekesztő felnőtt! A Hupikék Törpikék és a Vízipók is náci. Náci már itt minden. A mikrofon pedig fegyvert jelképez a kezében. Valódi jelentése; kézigránát. Tuti. Náciság a cunciság ideológiájába öltöztetve.
     🙂 🙂 🙂

 6. Reklámcikk.
  Ugyanazok a halak, ez látszik, csak néha cipőt cseréltél.
  Odafigyelhetnél a részletekre…:-)))))
  Kézcsók az új csajodnak, legközelebb hozd le a Balatonra 🙂

   1. Nem csak halirigy, de még cunciirigy is vagy. Ez szép.
    Le se gyere a Balatonra, mert még itt sem tudsz nem halat fogni… :O

 7. A legnagyobbon látszik, hogy kitömött és az egyik pikkelyéből világosan kiolvasható, hogy már 23 évvel ezelőtt is felhasználták a 1990-es Horgász Kalauzban. Azt hiszem egy Kiss Károly nevezetű horgász pózolt vele, aki kisállatok kitöméséből élt. Ha jók az értesülésem, akkor preparátor volt a mester. A balin az ő keze munkáját dicséri. Szándékosan elfordítottam egy kicsit, mert akkoriban csak rókaszemei voltak a mesternek. Az került rá.
  Üdv

 8. Aztapicsa mekkora balinok! Hasonlo atlagmerettel eddig csak telen talalkoztam.

  Ezeket tegnap fogtad? Tudtam 2 orat pecazni a Balatonon es a csukak meglepoen egyuttmukodok voltak. Ereztek a hidegfrontot.

 9. és különben is…látszik, hogy nem stabil a kajak, mert az igazán nagy halat nem abból fárasztod…és hol van még a drávai sunyi, alattomos leső…

  1. 😀 Majd az első nagyobb után beszélgessünk mennyire érezted magad komfortosan a kajakban. Sosem mondtam, hogy lehetetlen, csak azt hogy kihívás…

   1. Szinte az összeset hajóból fogtam, majd kieveztem velük és parton fotóztam. Mondjuk, ha jobban belegondolok kihívás meginni egy pohár vizet is. Attól függ kinek! 🙂

 10. Átküldhetnél egy-két balint a Dunára.
  Cím: Budafok-Budatétény alatti MO-ás híd kövezése.
  Utánvéttel.

 11. Ez (is) remek volt! Gratulálok, a balinokhoz külön, le a kalappal. 🙂

 12. lehetsz-e álcunci, miközben uncuncista vagy ebben az elcunciusult világban? vagy akkor már te is cunci vagy? mindenkinek ugyanaz a cunci? lehet Neked meg nekem ua. vagy legalábbis azt gondolom nagyon hasonlít. a harmadiknak meg éppen emez a cunci. mi gondoljuk jól vagy a harmadik? mindenkinek saját uncuncija, /cuncija van?

  Éreztem soraidból a tehetetlenséget, dühöt, feszültséget a Feketén történtek miatt, már nem akartam odaírni mert annyi hozzászólás van. De igen is tenned kell a dolgod! a rabsicos pólót megkapod tőlem, mikor a belőled áradó cinizmus odébbállt. Pedig igazad van!!! De akkor is van még egy-két homo sapiens!

  “…Újra kezdeni mindent e világon,
  – megteremteni, ami nincs sehol,
  de itt van mindnyájunkban mégis,
  belőlünk sürgetve dalol,
  újra hiteti, hogy eljön
  valami, valamikor, valahol…”

  szerintem.szerinted?

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s