U 96 “Walk The Dog”

“U 96 “Walk The Dog”” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Gratula a nyerteseknek, atomjók a hajók, volt szerencsém élőben is látni őket. 😀
  (Megj: Gábor, a “hitlerszalonna” kimaradt a szórásból).

 2. Srácok, most látom, hogy a harmadik helyezettnek szánt Rapalát biza nehéz kettéfűrészelni. Majd kiegészítem plusz egy műcsalival.

 3. “Hatalmas móka volt ezekkel a műcsalikkal halat fogni. A felszíni pergetésnél nagyobb élvezet nemigen létezik. ”

  Ugyan a felszíni pergetés lefedi az éjszakai felszínizést is, de az egy fokkal még a nappalinál is jobb… 😀

  1. Aláírom, hogy izgalmasabb, de látványra sajnos egy fekete lyuk. 🙂 Engem elsősorban a látvány ragad meg, mikor szaltóznak a műcsalikkal. Majd jövőre talán belekóstolok az éjszakába, de én még mindig a nappali pecát favorizálom. Úgy volt, hogy ma rendelek egy felszíni remekművet, de lemondtam róla. Minek? :-O

  1. Gratul a szép halakhoz! Éppen elkerültünk téged tegnap este, már csak a hídról láttuk, hogy valaki vánszorog az egyetlen kocsihoz a kikötôben. Nálunk ismét semmi! Sôt a folyónak annyira megtetszett a Tail Spinnerem, hogy végleg magához vette. Hiába Thrill, Sting, Duckfin Shad, Ottó bácsi, Spin Mad, Rapala Jointed, Kenart Fox, biztos hogy Balin Bencééknél összebeszéltek, hogy csak házilag farigcsált mini U-botokat támadják. 🙂

   1. Már bocs, hogy ezt mondom, de az affajta “eszement” bejegyzések láttán 100 horgászból 99 azt hiszi, hogy ez egy kincsesbánya, de Te vagy rá az élő példa, hogy nem így van. De erről meg lehetne kérdezni Döme Gábort és még néhány híres mágust, hogy miket fogtak eddig a folyónkon. 🙂 Itt éveket kell eltölteni, napi, heti, rendszerességgel ahhoz, hogy az ember felérjen csak a hangya bokájáig.
    Láttál rablást?
    ui:mindösszesen csak 15 folyamkilométert tekertem le ezekért a halakért. 🙂

    1. Nem gond! Ez az igazság! A Dráva nem egy telepített akvárium, hogy közhelyes legyek. Itt nem lehet biztosra menni. Csak a tapasztalataira hagyatkozhat az ember, amit az èvek során megszerez ezen a folyón. Valamikor ad halat, valamikor nem. De valamiért mégis fût a vágy, hogy ott horgásszak. Mondom én ezt egy év tapasztalat után. Nem beszélve arról hogy egy éve még azt mondtam a páromnak, hogy a Dráva hmm lóf.sz nincs abban nem hal.

 4. Azt nem olvastam. Régen nagyon érdekeltek ezek a dolgok, de ma már kevésbé. Vagy csak az idő kevés rá? Vagy csak én szánok rá kevés időt? Fene tudja!

 5. Szóval akkor a balinok levadászták a kis Uborkabótokat? Akkor kérem a zsidókrokodil helyett kéretik a balinoknak adni a zsidókeszeg nevet. Vagy a Vízen tál központ pénzeli a fogatlan keszegjeit? Meg miféle aljas tett egy békés tengeralattjáró legénységét a vizek fenevadjai támadásának kitenni?
  Ja, és a cikk írójának meg a kis uborkák készítőinek igennagy gratulácijó az elvégzett minőségi munkájért!
  Ezt a nyavalyás filmet meg meg kellene néznem már, minden ismerősöm dícséri, gyanús!
  Addig is megnézem ma este az Ellenség a kapuknál c. tsudálatos filmet, amiben szintén nem hülye barbár az ellenséges német lövész. Mondjuk a covjet vezetők már más kultúra.

  1. Milyen jó, hogy úgy írtam ki a pályázatot, hogy nem lehet rajtuk tiltott önkényuralmi jelkép.
   A határőrök tuti vérszemet kaptak volna. Még a TEK is felvonult volna. 🙂 Viccország… Demokrácia… Ja….

 6. Az U-bootok legnagyobb ellensége a gyors naszádok voltak, vízi bombáikkal. Néha le is taposták őket. Azt, hogy ilyen könnyű prédát jelentettek balingóéknak, csak a kapitány pancserságát igazolják.
  Kicsit gyorsabb tekerés, látható támadás esetén gyors rántás, víz alá merítés, és balingó hoppon marad. Úgy látom, még gyakorolnod kell a tengeralattjáró-kapitányságot…:-)))
  A reliefed gondolom egy-kétszer elélvezett a látványtól… :O
  Gratula!

 7. Nagyszeru erzes volt olvasni, hogy halat adtak a woblerek, nem is akarmilyeneket :). Szkeptikus voltam a fogossagukat illetoen, de ugy latszik jo kezekben csodara kepesek. Talan piacra is lehetne dobni oket :D.
  Koszi a lehetoseget, nagy gratula az elso helyezettnek!

 8. Lényegtelen, hogy kit tettél meg elsőnek és kit másodiknak, szerintem egyikünk sem a verseny miatt nevezett, hanem a vicc kedvéért. A lakkról annyit, hogy nem lakk, hanem 4 réteg (golyóálló) epoxy. Gratulálok a másik hajó készítőjének, neked pedig a halakhoz!

 9. Ugye-ugye most már láthatjátok, hogy a viccben nem ismerek tréfát! :-O
  Ej, majd kiagyalok valami nagyon frankó pályázatot, de még szerzek hozzá szponzorokat! 🙂

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s