Halásszy

“Halásszy” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Na most már 2x annyira sajnálom hogy nem húztam fel azt a K@ szemüveget..

 2. No, hát köszi néktek! Jó képek, jó arcok, a firkálmány megütötte az általam minimálisan elvárt Atyafi szintet (mint általában, néha kicsit magasabb).
  Reméllem legalább egy-egy szálka a torkotokon akadt! (Gonosz irigység buzog a sápadt bőröm alatt.)
  Oszt hunnajt löhet ollan keccsenít pólót szörözni?
  Halászyt innejd csókótatom, mert a bloggyábaa nem tom, mert mán nem akarok még egy helyre beregisztrálni, de elolvasom ám rendszeresen! A VHR-re én is kéváncsi löszök.
  Balázs felkelős képe 10 pontos! 😀

 3. Nagyon megkívántam a halászlevet, miközben olvastam eme gyönyörű barátság kezdetéről íródott szösszenetet.
  Vigyázz, hogy a sokmancs, nehogy meghurcoljon az iszap pakolásos kutyawellnesszért 🙂 (gondolom ő Péntek)

 4. Sajnálhatod, hogy csak most ismerted meg Zsoltit…

  1. Miért?
   Ennyire idős lennék? 🙂
   Remélem még megadatik nekünk pár közös peca. 🙂

 5. Azt az áldóját micsoda buli volt a Balaton partján! Szép köntösbe csomagoltad, akarom mondani ínycsiklandó, aranyló halászlébe a történetet 🙂 A hangulat képernyőn keresztül is átjött 😉

 6. Köszi!
  Nagyon jó volt a hangulat, csak ne lett volna annyi pimpós pia a szálláson. Igaz, ennek ellenére mind megittuk.

  1. Minden nem lehet tökéletes 🙂 🙂
   Gyuláék már úgy is vissza akarták vinni az üvegeket… :O
   Köszönet a részvételért!

 7. Az IGAZI buli peca .
  Az ilyen események örökre beírodnak az agyakba.

 8. Van egy lyukas fogam és belement egy kis gardatörmelék. Azóta nem mostam fogat, mert olyan jó íze van, hogy napközben azt ízlelgetem. 🙂 A fogmosás cunci. 🙂

 9. Pontosan én is így éreztem, amikor Zsolttal először beszéltem (hogy van valami erős kötődés, akkor még ismeretlenül is). Ismeretlenül írtam neki e-mailt, de már személyesen válaszolt a feltett kérdésekre. Kávéval kínált a házában, és a környező horgászati lehetőségeket olyan részletességgel ismertette, hogy teljesen megdöbbentem. Nem a tudásán, az már lásztott az írásaiból is, hanem azon a közvetlenségen, és önzetlenségen, ahogy ezt átadta, és adja a mai napig. És csak egyetérteni tudok: a haléleteleinek ízvilága egyszerűen felülmúlhatatlan.
  Ami engem a legjobban lenyűgöz, hogy a rengeteg felhalmozott tudás ellenére sem száll el magától, mint tennék annyian a helyében. Szerény és visszafogott, mondatai, gesztusai minden manírtól mentesek. Semmi arcoskodás, semmi póz.
  A halászaton kívül nagyon el tudnám képzelni, mint oktató. Tulajdonképpen mindegy is mit, csak gyerekekkel/kamaszokkal foglalkozzon, mert igazi pozitív példa lehetne a jövő nemzedékének. Alapíthatna fonyódi horgászsulit, például 🙂

  1. Biztos vagyok benne, hogy ez az életforma, mármint a horgászat drasztikusan vissza fog fejlődni, mert nem lesz semmiféle utánpótlás.
   Az alászállás ezen a síkon is tetten érhető.

   1. Ha kimész nyáron egy hétvégén az Alpári- vagy a Szikrai-Holtiszához, az már tettenérés. Cuncizmus minden síkon. Az a kérdés, még sokáig a lefele, vagy már a knyarban vagyunk? 🙂

    1. Kérdés mi az, hogy sokáig…
     Olyan ez, mint egy lövedék pályája. Lefelé ívelő.
     Szerintem még egy jó darabig lefelé, aztán pont. Számomra teljességgel elképzelhetetlen bármiféle felfelé ívelés. Ez törvény. Felemelkedés csakis az összetörés után jöhet. Az újjászületéshez meg kell halni. És azt se feledjük, hogy az idők végén, mondják, a kezdet visszatér. Persze lehet ellene küzdeni és lehet nyújtani, halogatni a dolgot, de én úgy vagyok ezzel, mint Nietzsche. A düledező budin én még rúgnék is egy jó nagyot. 🙂 Nekem ez a “vallásom”. Többek között! 🙂

   2. És milyen igazad van… Mikor én olyan 10-12 éves voltam, csomó velem kb. egyidős srác pecázott a faluban. Most a tizenpár éveseknél már nem a peca, hanem a kottarészegség a divat.

    Félig bajai gyökerekkel, Zsolt halászlevére igazán kíváncsi lennék. Főleg, hogy írod, hogy egyszerűen főzi. A jó halászlé alapja a egyszerűség. Szerintem.

 10. Tisztelt Atyafi .
  Ezen a hétvégi rendezvényen,részben én voltam a házigazdája.
  Elnézését kérem a pimpós italokért,de azokat azért hagyjuk ott,mert mi magunk már
  nem szívesen fogyasztanánk belőle.
  Azonban mindig számítunk a muslinca típusú vendégekre, akik simán felisszák az egészet,
  én meg leszámlázom a Willynek teljes áron.(ez maradjon a közös titkunk)
  Legközelebb ha jönni akar akkor közvetlenül engem keressen(jobb italok,jobb ételek,és még halat is fognak)majd egyeztetünk.
  Üdvözlettel
  Küszös

  1. Tisztelt Küszös!
   Engedje meg, hogy ezúton köszönjem meg Önnek a menedékbiztosítást, de kérem vigyázzon, mert ahol egy, vagy kettő, esetleg három muslinca megtelepszik ott hamarosan makacs muslinca vész fogja felütni a fejét.
   Egyébként a kis mini könyvtárban remek könyvekre leltem, amiből az egyiket fel is vittem az emeleti szobámba, de sajnos elnyomott rajta az álom. Kérem legközelebb biztosítson számomra Hamvas Béla könyveket.
   Az orosz távcső remek, én az Ön helyében pénzt szednék a kukkantásokért.
   UI: A vécében csak spárgázva tudtam vizelni a bojler miatt, amit sokszor lefejeltünk, de azért sem fogunk úgy hugyozni, mint egy kis pincser szuka.
   UI2: Vittem Önnek remek villányi áramlatokat. Vasalja be Willy Fogon! Vagy már megittuk volna? 🙂
   UI3: Megyünk még!
   Köszönettel
   Atya

 11. Visszajelzés: Horgászvidék
 12. A mennyezeti bottartó, micsoda ötlet! Végigtúrtam ezért a képért az archívumodat 😀 Megcsinálom a pincébe, és megszűnik a horgászbot erdő 😀 a lábam alatt.

Hozzászólások lezárva