Áradón

“Áradón” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Az én Drávám is szépen hízik, lassan 120-nál tart. S mint tudjuk, a nagy víz halat hoz. Sokat. Jó évünk lesz idén is! 🙂

 2. Szép képek ismét, gratuláció! A képek szerint mostanaban nem kell mennem partrol kergetôzni! Azert kivancsi lennék egy 5m nyaklevesnel menekulne -e a gyerek a csaladjaval a bunkerbol?!

 3. Akkor most már értem miért olyan nagy a Pécsi víz is! 😛 Hétvégén meglátogattam a “kis patakot”, de csak ámultam, hogy mekkora lett amióta nem láttam! Viszont rengeteg vízi madárt látott most vendégül (hattyúk, szürke gémek, nagy kócsagok, vadkacsák…). Remek kis séta volt! A Dráva, most is Dráva. Nem hazudtolta meg magát! Tisztelem, és becsülöm őszinteségért! Jó kis evezés lehetett! 😉

  1. Állítólag sok hó esett a vízgyűjtőn. Idén is lesz zöldár. Nem is kicsi.Bár azt beszélik konzervgyár is lesz…

 4. Csak apró célok vannak. Magam mögött tudni ezt a hetet is.
  Segítenek a képek. Kalap megemel! 🙂

 5. Gáborkám, minden elismerésem a Tied, Gratulálok ! Igaz, ezt már mondtam neked, hogy egy vérbeli riporter veszett el benned. Ott érzem magam a Dráva partján, ott ahol mindig szívesen töltöm az órám. Részemre a Dráva egyenlő a Kárpátok fenyveseivel és az ott csörgedező pisztrángos hegyi patakjaival.

  1. Kedves rég látott Barátom!

   Megtisztelsz hozzászólásoddal és külön örülök, hogy ismét egy “határontúli” Olvasóval gazdagodott a blog. A folyónak azon a bizonyos szakaszán sokszor jutsz az eszembe, ahogy kényelmes kempingszékedből meredten lesed a karikáidat. 🙂 Biztos vagyok benne, hogy tavasszal újra találkozunk, mert még mindig a levegőben lóg az a bizonyos riport.

   Baráti Öleléssel: Gábor

   UI: Nem tudom emlékszel-e még erre…
   https://atyafipeca.wordpress.com/2013/06/09/beszopta/

 6. Természetes mindenre emlékszem,de mindig jó újra és újra látni, átélni azokat a kínos perceket különösen számodra, ott a F-én. Az élmények így maradnak meg és halhatatlanná válnak
  A riport anyagodban vannak olyan fotók melyek messze túlhaladják a riport kategóriát, már művész-kategóriában sorolhatók.
  Csak gratulálok ,kedves barátom.

   1. Kedves Ákos és Atya!
    Arra a bizonyos riportra szeretnék felajánlani egy üveg házi kajszi pálinkát , de csak akkor,ha én tölthetem ki nektek a lakókocsiban.
    Üdv: Tamás

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s