Leginkább Önmagam

“Leginkább Önmagam” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vicc ami itt megy. Bár ezen még nevetni sem lehet. Ezek tényleg modernizálni fogják a Drávát merő agyatlan hülyeségekkel. Elektromos bicaj és dokkoló állomás. Kíváncsi vagyok mikor jön a kompkikötő komp nélkül és a rakétaállomás, meg az ormánsági űrsikló project. Pénzkiosztás ez nem egyéb! Szégyen.

 2. Alapvető félreértése ennek (és minden magyarországi projektnek), hogy emberközelivé akarja tenni a természetet, ahelyett, hogy ISTENKÖZELINEK hagyná meg a Természetet.

  1. Solum Ipsum

   425. Az ember, az élet és a természet védelmét mindig meg kell előznie az emberfeletti, az életfeletti és természetfeletti védelmének.

  2. Én még mindig nem értem az elnevezést sem. ŐS-Dráva projekt. ŐS. Ősállapotba hozni valamit. Értitek? Ős! Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de az ŐSállapothoz mióta tartozik bicikliterminál???

      1. 🙂
       Jöjjön ön is az ormánsági jó levegőre és mozgassa át végtagjait elektromos kerékpárral! Ha kellően elfáradt csak dobja félre biciklijét, mert magától úgyis hazatalál! Okos kerékpár!

 3. Azért én kíváncsian várom a folytatást. Mi lesz eztán még a repertoárban? Van már repülőterünk repülőgépek nélkül. Talán lesz kompkikötőnk is hajó nélkül. Ráadásul olyan, ami a semmit fogja összekötni a semmivel.
  Miért nem Modern-Dráva Program a neve?

 4. Azért ŐS-Dráva program, mert a suttyóság, zsigeri kamuzás, lenyúlás legősibb trükkjeit vetik be. A helyieket meg ősemberesítik. S azért kell a bicikli terminál, mert már volt ott kormányülés. Érted: kormány + ülés, s ez van a biciklin is.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s