A torony és a kempingszék

“A torony és a kempingszék” bejegyzéshez ozzászólás

 1. És azok a nem censored*, akik szintén le akarják rombolni a templomokat el is érik céljukat, leromboltatják az censored *. (Akikkel a palotákat is leromboltatták.)
  *ostobák, ostobákkal 🙂 (a kor szelleme megkívánja)

 2. A felvetés jó. De nyugodtan tovább lehet lépni. Ki, vagy mi áll a nem ostobák mögött? A “kit” könnyű belátni. A “min” van a nagyobb hangsúly. Ott van a kutya elásva.
  Nyilván voltak, vannak, lesznek felbújtók és voltak, vannak, lesznek felbujtottak. De mi az egésznek a célja? Világuralom? Pénz? Hatalom? Nem hinném. Ezek csak eszközök. A min van a hangsúly.

 3. Ha megpróbálom a csekély információimat logikusan összefűzni, akkor a “kik”et sem tudom, csak bizonyos tendenciák alapján gyanítom, hogy léteznek. (Persze lehet, hogy pusztán társadalmi-pszichológiai törvényszerűségek(?) és akkor nem kik, hanem mik) A “mit” Végképp nem tudom.

  1. Az egyik legnagyobb szemfényvesztés, akkor következett be, amikor az ördögöt, vagy a Sátánt, de ha jobba tetszik az Antikrisztust képi formában jelenítették meg, úgymond materializálták. Egyénként ugyanezt tették az Istennel is. Innen már csak egy lépés volt hangosan felnevetni, mondván ilyen kénszagú patás lény nem létezik és nem is létezhet. A megállapítás egyébként teljesen jogos és hiteles. Ilyen lény valóban nem létezhet eltekintve attól a ténytől, hogy a régiek a különböző szent írásokban szinte kizárólag szimbólumokban beszéltek. Természetesen ezen szimbólumokból a mai modern tömeg egy szót sem képes felfogni. De, hogy rövidre fogjam mondandóm lényegét a “mi” mögött valóban a gonosz, az elsötétítés, a felforgatás erői, a különböző negatív sugallatok lapulnak meg, melyek szinte kivétel nélkül angyalruhában tetszelegnek. Ha kellő kritikával és éleslátással nézel a világra nem lehet nem észre venni ezen tendenciákra megnyilvánulásait. Vagyis: eljutván a képzeletbeli piramis csúcsára, nem bizonyos körök állnak a sugallatok mögött, hanem éppen fordítva: sugallatok állnak bizonyos körök mögött. Lsd. Evestrum (Hamvas)

   Click to access Ren%E9%20Gu%E9non%20-%20Devi%E1ci%F3%20%E9s%20felforgat%E1s.pdf

   Click to access REN%C3%89%20GU%C3%89NON%20-%20A%20MODERN%20VIL%C3%81G%20V%C3%81LS%C3%81GA.pdf

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s