BUÉK

“BUÉK” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A beillesztett videó kapcsán: “Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek.” Az “embernek” köpni támadna kedve, ha nem lenne jól nevelt és nem féltené a lakás tisztaságát. E bő fél perc tökéletesen szimbolizálja a modern ember tévelygését, egyáltalán ez az “űrkutatás” nevű játék – a “játék” szót most nem tradicionális, jó értelemben véve – az egyik legjobb példája annak, hogy a mai ember mekkora árulást követ el önmagával szemben. Nem akartam nagyon elmenni e mellékszál mentén, mert a videó magáért beszél (bemutatás előtt áll Stephen Hawking, napjaink egyik emblematikus szcientistája előtt leboruló film).
  Boldog, az úton járás során eredményekben gazdag évet kívánok Atyafinak és az olvasóknak!

  Petros

 2. Igen. Ezt magam is ugyanígy látom.
  A videóhoz rengetegen hozzászóltak, mondván “fake”. Az meg sem fordul a fejükben, hogy az irónia segítségével egy magasabb aspektusból szemléljék azt a bizonyos “óriási lépést”.
  Jelen sorok írójának egyébként komoly aggályai vannak a holdra szállással kapcsolatban. Bár, ha jobban meggondolom, igazából véve egyáltalán nem is fontos, hogy megtörtént-e vagy sem. Attól még önámítás az egész, amitől valóban a hányinger környékezi az embert.
  Viszont kívánom!

 3. A 2015-ös évben is további felfelé törekvést kivánok és küldenék egy dalt minden kedves követődnek Istenben Önmagamhoz.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s