A sokszínű világ margójára

“A sokszínű világ margójára” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Jézus Mária!

  A jelek szerint Tálas úr ennek a játszmának a legalapvetőbb összefüggéseivel sincs tisztában. Ha valaki tanulmányozni akarja a baloldali “értékrend” totális csődjét, nézze meg többször ezt a beszélgetést. Ráadásul “akut orbánitisz” is gyötri.

  1. A sokat hangoztatott integráció tényleg kétoldalú, de „Európában” tulajdonképpen mibe is tudnának integrálódni? Másik téma alatt már előkerült, ott megjegyeztem, hogy ma az „európai” ugyanolyan üres, mint amikor a „civilizációra” hivatkoznak. Tehát idejön egy bevándorló és mivel is fogadják ún. „európai érték” gyanánt? Beszélhetsz a nyelveden, a vallásodat se kell feladnod, mert mi ezt mind tiszteljük. Miért? Hát mert emberi jogod. Ha elüldöztek otthonról, akkor maradhatsz. Mit mond erre mindenki: – Ja, igen, persze, hogy elüldöztek! A fenti beszélgetésben szó se esik róla, hogy gyakorlatilag nincs kritérium, hogy ugyan mi alapján lesz politikai menekült valaki (ha mondjuk még a személyazonossága is bemondás alapján van meg, és ez még csak az alja az abszurditásoknak, mert egész hegy van már a több nemzedék óta itt élők kapcsán is). Érdemes lett volna Kanadát is megemlíteni, ugyanis ott nincs ilyen, szigorúak a bevándorlási, menekültügyi feltételek. A bűnözőket, ingyenélőket rövid úton kirakják, sőt egész országok állampolgárait en bloc kitiltják. Slusszpoén: utána hova jön a legtöbb ilyen „álompolgár”? Egyet tippelhettek. Igen, Nagy-Britanniába.

   Mindegy, nem sorolom, a fal semmit nem old meg, lehet vitázni ezen napestig. Ha ide-oda tologatják a problémát az elvileg egyesült Európa tagállamai, akkor bizony nincs más, csak a zéró tolerancia.

   1. Ez így van. Ilyen az, amikor értelmiségiék sz… reszelnek.
    Európai értékek… A Louvre egyik sarkában vitrin mögött. 🙂

 2. Vannak itt például égetőbb kérdések is kérem. A másság joga elsőbbséget élvez és a kerítés árából pl. lehetne még több traffipaxot, vagy lélegeztetőgépet vásárolni. Sőt, ennyi pénzből támogathatnánk a környezetvédelmet, vagy akár egy madártani társaságot is. 🙂
  Megfelelő opció lehet még a hazai turizmus felfejlesztése is, de remek dolog lenne, ha a magyar családok kedvezményesen vásárolhatnának mosógépeket és nyílászárókat.

  1. Vagy csatlakozhatnánk Áder János klímavédelmi kampányához. Majd mind a 10 millióan egyszerre hangolódnánk a Földanya szívcsakrájára.

 3. Egyébként az is rendkívül sokatmondó, hogy a csonkaország saját maga épít falat törvénytelenül kiszabott határaira. Ráadásul pont a centenárium előtt. Az állítólagos „nemzetiek” elgondolkodhatnának erről is.

  1. Erős szimbolizmus!
   Ma 1 órát tévéztem. Zongoráztam rajta.
   “Jövő héten még nem megy csődbe Görögország. “Még nem”.
   “Próbakerítés próbamászókkal.”
   “Nemzeti, non-stop bor marathon.”
   “A befektetői étvágy enyhült.”
   “A családon belüli erőszak növekszik.”
   “Már kapható a magyar dinnye.”
   “Az erdélyi magyarság is részt vesz a turisztika fejlesztésében.”
   “Ítéletidő jöhet.”
   Gyalázat.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s