A “megbízó”

“A “megbízó”” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Az Antikrisztus szelleme teljesen teret hódított, és az elfoglalt szellemi teret elárasztja egyre sűrübb és kegyetlenebb sötétséggel.
    A passzív és istentagadó Európára aktív istentagadók inváziója zúdul. Lenne védelem, ha csak Boros, Bogár és Bajer lenne materialista, de ők nem kivételek, hanem tény hogy európa 99.99 %-a hasonló szellemi parkinzon-kórban szenved. Áldozatnak nézik azt, aki bennük – bennünk – csak prédát lát. És önvédelmi képességüket kioltja saját téveseszméjük amit a humanitásról vizionáltak.
    ,,… eljő az éjszaka, mikor senki sem munkálkodhatik.”( Jn 9,4)-mondja Jézus, és ez az éjszaka egyre sötétebb a jelen világkorszakban.
    Tudom, hogy ez nem vígasz, de a Jelenések könyve kb. 1900 éven keresztül az európaiak rendelkezésére állt, hogy komolyan vegyék, hogy a passzív istentagadásnak kegyetlen vége lesz. Egy-két máglyán elégetett ,,eretneken” kívül senki nem vette ezt komolyan. Egyes kivételes egyének még megbirkózhatnak a Szentírás komolyan vételével, de a nagy tömegek számára úgy tűnik nincs sok esély.
    Good bye Europa!

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s