Székek között

“Székek között” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Annyit tennék még hozzá, hogy a Szent Korona nem magas, hanem a legmagasabb magyar szimbólum. Ezért van bennem olyan, amikor “hazafias” (tényleg, milyen egy hazafias?) vállalkozók pólóra, kulcstartóra, ördög tudja, mire rakosgatják. Jó lenne, ha már valaki elmagyarázná nekik, ha kell, néhány atyai füles igénybevételével, hogy a Szent Korona nem Iron Maiden, amit pólón is szokás viselni.

  1. Bocsánat, a Szent Koronához még annyit, nem is annyira szimbólum, inkább úgy fogalmaznék: a legmagasabb magyar közjogi méltóság.

 2. A szlovákok pedig (talán még az indexes fiúk is) asztalra felrakott lábakkal, sörrel a kezükben hangosan felnevetnek, mikor kitekintenek az ablakukon. És milyen jól teszik, hiszen magas a labda ismét.

 3. Ismerős a helyzettelen helyzet. 🙂 Nemrégiben értem el, hogy mind a kuruc.inforol, mind pedig az indexről, origórol is kitiltottak egy-két nem tetsző komment miatt. Egyszerre voltam Habsburg és Haynau imádó zsidó, és Habsburg és Haynau imádó náci…De jó ez így. :-). A Szent Koronát nem véletlenül tartották a plebs elől elzárva évszázadokon át. A Korona inkább láthatatlan, mint látható. Ami most folyik vele kapcsolatban, blaszfémia.

  1. Na ne gondold, hogy elfogadlak klubtagnak! 🙂

   “….ha a világ botránkozik én rajtam, akkor tudom jó fele visz az utam….”

   “Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükség, hogy botránkozások essenek; de jaj annak az embernek, aki által a botránkozás esik.”

   🙂

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s