Nem adhatok mást, csak mi lényegem

“Nem adhatok mást, csak mi lényegem” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Mint egy céges meeting és csapatépítő tréning. Csak az eligazítást felváltotta a powerpoint prezentáció, a sátortábort pedig a wellnes.

  1. Kimeríthetetlen a szimbólumrendszere. A túl hangosan bejátszott erdei madárcsicsergés a kedvencem. A bőrdzsekis elvtársak fizimiskája, fejszerkeztete is megérne egy misét. De még nagy kedvenc az elvtársak által késztített táblák és a felejthetetlen munkásőr logó. 10 éves gyermekek sem csinálnak ilyet az oskolában. A műanyag útjelző oszlopok is remekül funkcionálnak. A kém elfogása, majd a sérült bajtárs megmentése: ETALON.
   Az egyenruha pazar! A testek morfológiája páratlan!
   Ha ezeket a fejeket be lehetne fogni egy képzeletbeli légkalapács csatlakozójába, nem lenne olyan betonfal, ami ne változna másodpercek alatt porrá. Keményebb fejek ezek mint a vídia. Még a wolfgram-karbid is megszégyenülne előttük. Mindenen átpenetrálnak. A kumulatív gránát még labdába sem rúghatna. A kócos elvtársbácsi feje megfelelő sebességre gyorsítva még egy tigris harckocsi tornyát is letépné. Ide még gyengítet uránium sem kell.
   A tudatlanság: erő. Penetráns erő. Szóval az elvtársak magas minőség birtokában voltak.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s