Valami ellenében

“Valami ellenében” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Számomra már ifjú koromtól fogva kimondottan szexi a női kopaszság. De jobban szeretem, ha „borostás”, vagyis amikor marad néhány milliméter. És persze van, akinek egyáltalán nem áll jól. Amúgy szerintem Edinának se kimondottan (vagy legalábbis van, akinek jobban), de a lazasága és a magabiztossága ezt bőven kompenzálja. Egy átlagos nőnek a legnagyobb rémálma lenne ez, ő meg lazán letolja, ráadásul még humorizál is mellé.

  Egyébként valószínű azért izgalmas számomra a rövid hajú nő, mert ritka: az árral szembe megy. Valamiért soha nem volt szimpatikus a tömeggel sodródni. Ha a lányok haja tipikusan hosszú, a fiúké meg rövid, akkor csináljuk fordítva!

  Nagyon jó felvetés a szabadabb pozícióra vonatkozó kérdés – kéretlenül megválaszolom: szerintem az a „nyerő”, aki a felirattól függetlenül ordít, avagy marad csendben.

  Visszatérve a videóra: Edina – bár nem ismerem a „mozgatórugóit” – nekem úgy tűnik, szabadon cselekszik, nem akarja valami mellett, vagy ellen meghatározni magát.

 2. Nincs onnan. Csak az innen érvényes. 🙂 Az onnan is az innenből tételezhető. A nem szimpatikus az árral sodródni és felvenni a kispolgári létezéssel (ami valóban szörnyű) ellentétes pozíciót, szintén a rángatottság jegyében áll, mert a más által határozódom meg.
  Azt hiszem az irigylés is éppen ide tartozik. 🙂 Többek között Jünger is szépen kifejti ezt a kérdést, mikor a harcról ír. Természetesen a harc a fentiek érvényében nem veszti el értelmét. A lényeg, hogy minek van alárandelve a szembenállás. Emóciónak vagy valami másnak, ami az emóciók felett áll. Ha a mai embert megfosztanánk az emócióitól, abban a pillanataban teljesen megsemmisülne. Ja és kimaradt az első mondatom legelejéről, hogy „én úgy gondolom, hogy…” 🙂 Akarom tetszik, akarom nem. Akarom hallom, akarom nem. Akarom zavar, akarom nem. Akarom árral szemben, akarom nem. Ki tudja ezt? Mindenki!!! 🙂 Ez a legkönnyebb!!! 🙂
  Edina egyébként tényleg rezzenéstelenül adja elő. Elfojtaná(m)? Aha. Na, az a legrosszabb!
  Viszont az (is) valóban az én alászállásomról tanúskodik, hogy ma egy Puzsér, egy Dopeman és egy Edina kezd minőséget képviselni. Szóval a szarom nyakig ér. Az utolsó lövészárkom: a könyvespolcom. Az utolsó bunkerem: néhány hanganyag és önnön tudatom néhány szép szimbóluma.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s