Spanyol meztelencsigáim, avagy „vannak olyan emberek, akik nem ébredettek.” :-)

“Spanyol meztelencsigáim, avagy „vannak olyan emberek, akik nem ébredettek.” :-)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ha olyan sok – és egyre több – tisztánlátó, bármilyen betegséget biztosan gyógyítani tudó „mester” lát napvilágot, és egyre sokasodik a pszichológusok száma is, akkor miért van egyre több lelkibeteg vagy depressziós ember?

  2. A gondolkozást csiszolt gyémánttá kell tenni, és az így végtelenül élessé vált gondolkozást el kell vinni a végső határig.

  3. “A gyermek: az elevenség, az öröm, a jövőbe ható ígéret,
    a bilincsbe nem vert ember, az igazán igaz isten.”
    Ady Endre

  4. Jó dolog ám a „gigantikus válság” közepén, szépen felöltözve, kések és villák csörgése közepette majszolgatni a finom falatokat, miközben mennek a nagy okosságok és sopánkodások. Hd minőség, kiváló operatőri munka! Minden adott, hogy létrejöjjön a kis-, vagy éppen nyárspolgári langymeleg pancsolás. Nők Lapja Cáfé színvonal. Olyan mint amikor meghal valaki az utcában és összejönnek a nők egy szaftos nyivákolásra. Úgy kell nekünk a fosatás, mint embernek a só.
    No, de mentségük is van rá és ez sajnos rossz hír. Ők is a tudatomból vannak. Ehetnének szebben is, öltözködhetnének izlésesebben is, mondhatnának magasabb dolgokat is, vagy csak hallgathatnának is, ha már tele a szájuk. 🙂 Sajnos zuhanok.

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s